Ervaar de ervaring

Berkel en Rodenrijs – Berkelaar Arjan Geense koos bewust voor het ondernemerschap toen hij twee jaar geleden alweer van start ging met het adviseren aan bedrijven op het gebied van HR en het coachen van (oudere) werkzoekenden op weg naar een nieuwe baan.

HR Plan G richt zich op interim HR opdrachten in de volle breedte van het werkveld binnen de regio Groot Rotterdam voor profit- en non profitorganisaties, waarbij de woningcorporaties een belangrijk specialisme zijn. Daarnaast is HR Plan G gespecialiseerd in het begeleiden van oudere werkzoekenden op weg naar een nieuwe baan, hetgeen geen sinecure is in deze moeilijke tijden. Door middel van een specifiek zoekprogramma kunnen wij werkzoekenden net dat steuntje in de rug bieden dat zij in deze tijd zo hard nodig hebben, maar van niemand krijgen.

Arjan aan het bellen

 

Achtergrond

Zelf heeft de ervaren Berkelaar – al vele jaren woonachtig in Berkel en Rodenrijs, vader van twee voetballende zonen en  zelf nog voetballend in een enthousiast veteranenteam – een jarenlange achtergrond en werkervaring in de arbeidsbemiddeling en personeelszaken. Ik heb mijn praktische kennis (HBO Personeel en Arbeid) gecombineerd met een universitaire studie Arbeids- en Organisatiepsychologie en heb ruime ervaring in beide specialismen, hetgeen weinig mensen kunnen zeggen. Denken en doen vechten bij mij niet om de voorrang, ik ben: “denken en doen”.

“Een balans zoeken in mijn advieswerk tussen personeelsproces en bedrijfsresultaat is voor mij de uitdaging. Werkgever en werknemer hebben elkaar nodig. Dat is wat de ondernemer in deze tijd van een extern HR-specialist vraagt”. Niets meer en niets minder.

 

Betrokken

Arjan vertelt hierover: “Ik ben betrokken, gedreven en heb bewust gekozen voor het ondernemerschap, omdat ik verantwoordelijk wil zijn voor het totale HRproces én –resultaat voor de opdrachtgever. Resultaat is dat men krijgt wat men vraagt binnen een afgesproken tijd.”

De Berkelse ondernemer kent de regio en zet zijn HRexpertise graag in bij opdrachten op operationeel, tactisch of strategisch niveau.

“Ik werk vanuit huis en ben direct en snel bereikbaar en beschikbaar. Mijn ervaring maakt mij de geschikte en vertrouwde partner bij HR vraagstukken voor ondernemers en voor coaching van werkzoekenden.

Ik streef naar een duurzame samenwerking, waarbij ik op basis van een eerlijke prijs en wederzijds vertrouwen met de klant een relatie opbouw, die allereerst is gebaseerd op continuïteit en daadkracht.

Mijn motto is dan ook: geen woorden maar daden. Wanneer kan ik dat bij u laten zien?”

De uitnodiging geldt voor zowel werkzoekenden als bedrijven: “Kennis en kunde toepassen; daar draait het om.

Voor meer informatie of een afspraak kan men mailen naar info@hrplan-g.nl of bellen met Arjan Geense: 010 223 13 76 / 06 209 784 32.

 

 

Bekijk hier de CV van Arjan Geense